Overnatning på Hotel Odense

Optimer din messeoplevelse ved at booke en overnatning på Hotel Odense, perfekt beliggende under samme tag som Odense Congress Center, scenen for Rengøringsmessen.

Book overnatning

Efter en dag spækket med inspirerende oplevelser og spændende begivenheder, tilbyder Hotel Odense et roligt og komfortabelt miljø, kun ganske få skridt væk fra messens summen. Hotellet er den perfekte balance mellem arbejde og hvile, hvor du kan lade op til endnu en produktiv dag på messen.

Samtidig får du en helt unik mulighed for at netværke på en mere afslappet og personlig måde. Mød dine branchekolleger til morgenmaden eller en sen aftenkaffe og udnyt muligheden for at opbygge varige forbindelser og udveksle værdifuld indsigt.

Er du udstiller?

Som udstiller på Rengøringsmessen Rent i Danmark kan du booke dine nødvendige overnatninger til dig og dit standpersonale i forbindelse med afvikling af messen. Kontakt Hotel Odense og udnyt muligheden for at overnatte til en særlig messe-pris. Husk at oplyse at I er udstillere på Rengøringsmessen Rent i Danmark.

Deltager du på DRF seminaret?

Er du deltager på DRF seminaret? Book dine nødvendige overnatninger her:

Besøgende på messen?

Er du besøgende på Rengøringsmessen, beder vi dig kontakte Hotel Odense direkte for overnatningsmuligheder:

Har du spørgsmål? Kontakt projektleder Kristian Nordfred Hansen på mobil: 3046 1858 eller mail: knha@occ.dk