Succesfuldt kick-off møde for udstillere på Rengøringsmessen

Udstillerne på Rengøringsmessen Rent i Danmark deltog fredag i et inspirerende og informativt kick-off møde på Odense Congress Center. Mødet satte scenen for en succesrig deltagelse på messen, der løber af stablen i oktober. 

– Det var fantastisk at se den store opbakning til vores kick-off møde. Det stærke fremmøde viser, hvor engagerede vores udstillere er, og det lover godt for en vellykket messe.

Sådan lyder det fra Kristian Nordfred Hansen, projektleder på Rengøringsmessen Rent i Danmark, efter fredagens kick-off møde på Odense Congress Center. Her var omkring 50 udstillere mødt op for at få den mest optimale start på deres messedeltagelse.

Kristian Nordfred Hansen, projektleder på Rengøringsmessen Rent i Danmark.

Værdifulde værktøjer

Dagen bød blandt andet på et inspirerende oplæg af Jakob Dyrbye fra Faust Dyrbye, der satte fokus på, hvordan udstillerne kan maksimere værdien af deres deltagelse på messen. Med praktiske tips og anvendelige redskaber gav han indsigt i, hvordan udstillerne bedst forbereder sig, agerer under messen og følger op efterfølgende.

Og hvordan får man så bedst fat i kunderne? Det fik udstillerne indblik i med Lead Scanning fra Eventbuizz. Det er essentielt med dataopsamling under en messe, og udstillerne fik demonstreret, hvordan de kan automatisere kontakten med gæsterne med Lead Scanning.

Udstillerne blev også præsenteret for OCC’s nye læringsplatform – MESSEAKADEMIET. Platformen, som er gratis for alle udstillere, tilbyder læringsvideoer og online værktøjer, der guider udstillerne sikkert gennem hele messeprocessen.

Store forventninger

Programmet for dagen blev rundet af med en frokost, hvor udstillerne fik mulighed for at netværke, udveksle erfaringer og vende dagens mange input med kollegerne fra branchen.

– Det har været imponerende at se, hvordan udstillerne har suget til sig af dagens indhold og vist stor interesse. De er nu virkelig godt klædt på til messen i oktober, og jeg er overbevist om, at deres engagement vil gøre en stor forskel, siger Jytte Hansen, formand for Dansk Rengøringsteknisk Forening.

Skal du også være blandt udstillerne på Rengøringsmessen Rent i Danmark, når den løber af stablen den 2.-3. oktober? Så er det nu, du skal slå til. Der er stadig ledige pladser, og ambitionerne til de to dage i rengøringens tegn er høje:

– Jeg har store forventninger til årets messe og ser meget frem til at afvikle Rengøringsmessen på Odense Congress Center. Med det spændende program og de mange innovative løsninger, vi præsenterer, er jeg sikker på, at Rengøringsmessen Rent i Danmark 2024 bliver en værdifuld oplevelse for alle deltagere, slutter projektleder Kristian Nordfred Hansen.

Jakob Dyrbye fra Faust Dyrbye holdt et inspirerende oplæg på kick-off mødet.